Pagina principală: Diferență între versiuni

De la Liga Studentilor Romani din Strainatate
Salt la: navigare, căutare
m (diacritice)
 
(Nu s-au afișat 14 versiuni intermediare efectuate de alți 7 utilizatori)
Linia 52: Linia 52:
 
<div style="padding:5px;">
 
<div style="padding:5px;">
  
'''Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) asigură cadrul de organizare reprezentativ al studențimii române din străinătate''', promovând o puternică solidaritate între membrii săi, ca reprezentanți de valoare ai României, și o atitudine pozitivă față de perspectivele întoarcerii lor în țară după terminarea studiilor. Scopul principal al '''LSRS''' este de a apăra și promova drepturile și interesele academice, profesionale, sociale și culturale ale membrilor săi, precum și de a facilita contribuția lor la dezvoltarea României.
+
'''Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS)''' oferă studenţilor și absolvenților români de peste hotare un cadru deschis de dialog și acţiune. '''LSRS promovează inițiativa, profesionalismul şi solidaritatea membrilor săi''', ca reprezentanți de valoare ai României, şi o atitudine pozitivă față de perspectivele reorientării lor spre țară. '''Obiectivul principal al LSRS''' este de a apăra şi promova drepturile şi interesele academice, profesionale, sociale, civice şi culturale ale membrilor săi, precum și de a sprijini contribuția lor la dezvoltarea României. '''LSRS este o organizaţie neguvernamentală, apolitică și echidistantă'''.  
  
  
Linia 92: Linia 92:
 
[[Infostud/Canada|Studii în Canada]]
 
[[Infostud/Canada|Studii în Canada]]
  
[[Infostud/Confederația Elvețiană|Studii în Elveţia]]
+
[[Infostud/China|Studii în China]]
  
 
[[Infostud/Danemarca|Studii în Danemarca]]
 
[[Infostud/Danemarca|Studii în Danemarca]]
 +
 +
[[Infostud/Confederația Elvețiană|Studii în Elveţia]]
  
 
[[Infostud/Finlanda|Studii în Finlanda]]
 
[[Infostud/Finlanda|Studii în Finlanda]]

Versiunea curentă din 6 august 2012 07:55

LSRSlogo2010.png
Bun venit la wiki.lsrs.ro,
Enciclopedia Studenţilor Români din Străinătate
385 de articole în limba română

Ajutor:Căutare

  Universităţi
  Oraşe studenţeşti
  Ţări

  Studii
  Burse
  Organizaţii

  LSRS
  Proiecte
  Filiale

 Ghid editareCe e de făcut aiciÎntrebări frecvente | Donaţii | CăutareIndexCategorii

Ce este LSRS?

Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) oferă studenţilor și absolvenților români de peste hotare un cadru deschis de dialog și acţiune. LSRS promovează inițiativa, profesionalismul şi solidaritatea membrilor săi, ca reprezentanți de valoare ai României, şi o atitudine pozitivă față de perspectivele reorientării lor spre țară. Obiectivul principal al LSRS este de a apăra şi promova drepturile şi interesele academice, profesionale, sociale, civice şi culturale ale membrilor săi, precum și de a sprijini contribuția lor la dezvoltarea României. LSRS este o organizaţie neguvernamentală, apolitică și echidistantă.


Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) este o organizație neguvernamentală, cu personalitate juridică, conform deciziei Nr.3430 din 23-12-2008 a Tribunalului Sector 2, București. Proiectul LSRS a început încă din ianuarie 2009, pornind de la constatarea unei realități simple și evidente: creșterea rapidă a numărului de studenți și absolvenți români ai universităților din străinătate.


LSRS reprezintă primul și singurul for care se adresează tuturor studenților și absolvenților români ai universităților din străinătate. LSRS recunoaște nevoia acută de reprezentare și organizare a acestei comunități importante care adună în rândurile sale multi dintre românii cu un nivel înalt de capital uman și social. LSRS își propune să redirecționeze aceste resurse importante către România, contribuind în mod activ și decisiv la progresul țării noastre.


De asemenea, LSRS își propune să ofere cea mai completă și eficientă consultanță academică tinerilor români care doresc să-și continue studiile în străinătate. Prin facilitarea legăturilor cu cei care deja au plecat și au avut succes, precum și prin distribuirea unor ample materiale informative, organizația noastră este mai mult decât o punte între România și lumea academică de peste hotare. LSRS este primul popas al oricărui cetățean român interesat în continuarea studiilor sale în afara României.


Nu în ultimul rând, LSRS oferă celor care deja au plecat, oportunitatea unei comunicări directe și simple. Relații, oportunități de angajare, burse, programe academice – LSRS adună toate aceste informații de la membri săi, punând bazele unor rețele extinse de networking bazat pe într-ajutorare și consolidarea identității comunității studenților și absolvenților români din străinătate.


Aici găsești toate paginile wiki.lsrs.ro


Informaţii studii în străinătate

Resurse Utile LSRS
Site-ul lsrs.ro Forumul lsrs FriendFeed LSRS
Twitter LSRS Blog LSRS Youtube LSRS
Caravana LSRS Twitter Caravana LSRS
LinkedIn Facebook