Pagina principală: Diferență între versiuni

De la Liga Studentilor Romani din Strainatate
Salt la: navigare, căutare
(Anularea modificării 2025 făcute de 114.70.50.230 (Discuţie) motiv: vandalism)
Linia 29: Linia 29:
 
&nbsp;&nbsp;[[Portal:LSRS|LSRS]]<br>
 
&nbsp;&nbsp;[[Portal:LSRS|LSRS]]<br>
 
&nbsp;&nbsp;[[:Categorie:Proiect|Proiecte]]<br>
 
&nbsp;&nbsp;[[:Categorie:Proiect|Proiecte]]<br>
&nbsp;&nbsp;[[Echipă|Echipă]]
+
&nbsp;&nbsp;[[:Categorie:Ambasade|Ambasade]]
 
|style="width:13%;font-size:110%;text-align: left"|
 
|style="width:13%;font-size:110%;text-align: left"|
 
</div>
 
</div>

Versiunea de la data 17 noiembrie 2009 22:42

Bun venit la wiki.lsrs.ro,

Enciclopedia Studenţilor Români din Străinătate
385 de articole în limba română

Ajutor:Căutare

  Universităţi
  Oraşe studenţeşti
  Ţări

  Studii
  Burse
  Organizaţii

  LSRS
  Proiecte
  Ambasade

 Ghid editareCe e de făcut aiciÎntrebări frecvente | Donaţii | CăutareIndexCategorii

Ce este LSRS?

Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) asigură cadrul de organizare reprezentativ al studențimii române din străinătate, promovând o puternică solidaritate între membrii săi, ca reprezentanți de valoare ai României, și o atitudine pozitivă față de perspectivele întoarcerii lor în țară după terminarea studiilor. Scopul principal al LSRS este de a apăra și promova drepturile și interesele academice, profesionale, sociale și culturale ale membrilor săi, precum și de a facilita contribuția lor la dezvoltarea României.


Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) este o organizatie neguvernamentală, cu personalitate juridică, conform deciziei Nr.3430 din 23-12-2008 a Tribunalului Sector 2, București. Proiectul LSRS a început înca din ianuarie 2009, pornind de la constatarea unei realitati simple și evidente: cresterea rapida a numarului de studenți și absolvenți români ai universitatilor din străinătate.


LSRS reprezinta primul și singurul for care se adreseaza tuturor studenților și absolventilor români ai universitatilor din străinătate. LSRS recunoaste nevoia acuta de reprezentare și organizare a acestei comunitati importante care aduna în rândurile sale multi dintre românii cu un nivel înalt de capital uman și social. LSRS îsi propune să redirectioneze aceste resurse importante catre România, contribuind în mod activ și decisiv la progresul tarii noastre.


De asemenea, LSRS își propune să ofere cea mai completa și eficienta consultanta academică tinerilor români care doresc sa-si continue studiile în străinătate. Prin facilitarea legaturilor cu cei care deja au plecat și au avut succes, precum și prin distribuirea unor ample materiale informative, organizatia noastră este mai mult decât o punte între România și lumea academică de peste hotare. LSRS este primul popas al oricarui cetatean român interesat în continuarea studiilor sale în afara României.


Nu în ultimul rând, LSRS ofera celor care deja au plecat, oportunitatea unei comunicari directe și simple. Relații, oportunitati de angajare, burse, programe academice – LSRS aduna toate aceste informații de la membri săi, punând bazele unor retele extinse de networking bazat pe într-ajutorare și consolidarea identității comunității studenților și absolventilor români din străinătate.


Aici găseşti toate paginile wiki.lsrs.ro


Informaţii studii în străinătate

Resurse Utile LSRS
Site-ul lsrs.ro Forumul lsrs FriendFeed LSRS
Twitter LSRS Blog LSRS Youtube LSRS
Caravana LSRS Twitter Caravana LSRS
LinkedIn Facebook