Discuție Utilizator:Tgeorgescu

De la Liga Studentilor Romani din Strainatate
Salt la: navigare, căutare

Salut,

Multumesc pentru modificari! Mai ales ceea ce ai adaugat la articolul despre Infostud/Olanda este foarte util!-cel putin pentru mine ca nou stundent in olanda! deni

Ok, urari de bine! Tgeorgescu 7 octombrie 2009 23:30 (UTC)

dezvoltare wiki

Salut,

Voiam aflu părerile tale despre cum ar putea să fie dezvoltat wikiul. Eu am creat categoriile de oraşe, ţări, organizaţii şi burse pentru că m-am gândit că sunt relevante. În principiu este nevoie mare şi de articole generale despre ce înseamnă un bachelor, ce este un college, ce este um Msc sau un Ma. Am avut şi eu o tentativă de a prelua casete, dar nu am ajuns nici măcar unde ai ajuns tu :))şi în final am făcut un .png cu caseta aia de "participă şi tu". Mă tot întreb cum s-ar putea motiva lumea să devină mai activă pe wiki. Deni

Stiu si eu? De ex. punand un linc cu "Informatii despre studiile in Olanda pe http://wiki.lsrs.ro " in semnatura ta de pe forum. Tgeorgescu 17 octombrie 2009 17:48 (UTC)

Update Wiki

Salut Tudor,

Ma numesc Rares Raducanu si sunt Presedintele LSRS din Ianuarie 2017.

Colega mea Andreea Nadaban, care este si Vice Presdinte LSRS incearca sa faca unele modificari pe aceasta pagina, sa stearga unele informatii care nu mai sunt de actualitate, insa se loveste de refuzul tau.

Am rugamintea de a ne lasa sa ne facem treaba in continuare si sa facem modificariile necesare site-ului.

Multumesc, Rares

Ideea este să nu șteargă informațiile utile și încă actuale. Tgeorgescu (discuție) 9 mai 2017 18:35 (EEST)
Aproape nimic din ce a șters ea nu era perimat ca informație, ci doar unele linkuri erau expirate. Mențiunea că prevederile tăiate nu mai privesc cetățenii români se referă la faptul că după 1 ianuarie 2014 cetățenii români au drept de muncă în 27 de state ale UE. Deci doar informațiile tăiate sunt perimate (referitoare la dreptul de muncă). Directiva de liberă circulație a cetățenilor UE nu s-a schimbat cu nicio iotă din 2007 și până acum. Tgeorgescu (discuție) 9 mai 2017 18:42 (EEST)
Alte exemple: obținerea permisiunii de a preda nu s-a schimbat cu nimic, obținerea dreptului de practică medicală nu s-a schimbat, obținerea titlului Eur. Ing. nu s-a schimbat, chestiunea eutanasiei nu s-a schimbat. Tgeorgescu (discuție) 9 mai 2017 18:48 (EEST)
Am păstrat informațiile tăiate pentru că pot fi utile pentru cetățenii moldoveni. Tgeorgescu (discuție) 9 mai 2017 18:57 (EEST)
De ex., conform dreptului la opinie Andreea se poate opune eutanasiei, dar nu poate nega că eutanasia este permisă în Olanda conform legii. Tgeorgescu (discuție) 9 mai 2017 19:07 (EEST)
Iar în ce privește înscrierea în BIG Register, de ea nu scapă nici cei cu diplomă de medic primită de la o universitate olandeză și nici măcar dacă sunt supuși olandezi: toți medicii din Olanda trebuie să fie înscriși în acel registru pentru a practica drept medici în Olanda. Similar pentru alte câteva profesii medicale. Tgeorgescu (discuție) 9 mai 2017 21:32 (EEST)
Mersi de raspuns si de clarificari, dar revin cu rugamintea de a ne lasa sa facem modificariile asa cum ne dorim si ce dorim. Nu cred ca pe un site legat de informatii despe studiul in Olanda, eutanasierea e o necesitate si trebuie sa fie trecuta acolo. La fel si cu informatiile despre munca, care nu se mai aplica din 2014. Asta face ca site-ul sa para invechit. Site-ul wiki.lsrs este proprietatea Ligii Studentilor Romani din Strainatate si Consiliul Director are dreptul de a modifica tot ceea ce doreste. Multumesc
Bun, am șters informațiile referitoare la dreptul de muncă. Vă las să-l modificați cum doriți. Tgeorgescu (discuție) 10 mai 2017 17:33 (EEST)