Team/Iulia-Simescu

De la Liga Studentilor Romani din Strainatate
(Redirecționat de la Team/Iulia Iulia-Simescu)
Salt la: navigare, căutare

Iulia Simescu este absolventă a Universităţii Constantin Brâncoveanu, Piteşti, Facultatea de Ştiințe Juridice, Administrative şi ale Comunicării, promoţia 2011.

A fost Asistent Comenius în 2012 pentru 6 luni a predând engleză la liceul Beykoz Anadolu din Istanbul. Ca mai apoi să beneficieze de o bursă integrală de studiu oferită de Guvernul Turc( Türkiye Bursları) în 2013, în acelaşi an începe cursurile de limba turcă la İstanbul Universitesi Dil Merkezi pe care le finalizează în 2014. In 2010 a fost beneficiara a unei burse de studiu Erasmus de 6 luni in Vilnius, Lituania ca ulterior in 2011 sa fie beneficiara unui stagiu de practica Erasmus Placement in Porto ,Portugalia. Participa de asemenea la schimburile de experienta in diferite orase ale Turciei si nu numai.

În prezent, studiază un master în comunicare la Universitatea din Istanbul, având ca specializare comunicare şi relaţii publice.

În calitate de reprezentant Istanbul participă activ la activitățile organizate de LSRS dorind o mai bună comunicare intre viitorii studenți ce vor alege Turcia ca destinație a experienţei internaţionale.

Simescu.jpg