Team/Diana Hasegan

De la Liga Studentilor Romani din Strainatate
Salt la: navigare, căutare

Vice Presedintele de Proiecte LSRS - diana.hasegan@lsrs.ro

DianaHasegan2.jpg


Diana Hașegan este Vice-președinte de Proiecte în LSRS de la începuturile existenței LSRS ca organizație. Diana a terminat Facultatea Lafayette College (USA) cu dinstinția "Summa Cum Laude" unde a studiat o dublă specializare în B.S. Inginerie Civilă și de Mediu și B.A. Economie și Business. Diana și-a încheiat studiile cu o teză de cercetare în ambele specializări, teză ce poartă titlul: "Impedimentele în Absorpția Fondurilor Europene disponibile României pentru Sectorul de Transport". Diana este membră în patru dintre cele mai renumite Societăți de Onoare Academice Internaționale și din SUA (Phi Beta Kappa, Tau Beta Pi, Omicron Delta Epsilon și Sigma Xi) și a primit Bursa Națională din partea Societății de Excelență în Inginerie Tau Beta Pi. La Facultatea Lafayette Diana a fost implicată în activități avansate de cercetare în Modelarea Impactului Emisiilor de Dioxid de Carbon și în Resursele Regenerabile de Energie. A fost de asemenea implicată și în activități academice și de voluntariat precum Reeder Scholars, Resident Advisor, Writing Associate, Senior Class Fund Agent, Admission Ambassador, and Academic Tutor.


English Version: Diana Hasegan is vice-president of Project within LSRS and has been with the organization from the very beginning of its existence. Diana is a Summa Cum Laude graduate of Lafayette College (USA) where she studied two degrees: a Bachelor of Science in Civil and Environmental Engineering and a Bachelor of Arts in Economics and Business. She also completed her studies with Honors in both her degrees by writing a Joint Thesis on the topic of "Impediments in the Absorption of European Union Structural Funding Given to the Romanian Transportation Sector." She has also been inducted into four National and International Academic Honors Societies (Tau Beta Pi, Phi Beta Kappa, Omicron Delta Epsilon and Sigma Xi) and has received the Tau Beta Pi National Scholarship. She distinguished herself at Lafayette through working with professors on advanced research in Carbon Modelling and Alternative Energy Resources and through various academic and campus service programs such as Reeder Scholars, Resident Advisor, Writing Associate, Senior Class Fund Agent, Admission Ambassador, and Academic Tutor.


Experiență internațională: Diana și-a petrecut semestrul al doilea din anul II într-un schimb de studii la facultatea Lingnan University din Hong Kong SAR, China. În ianuarie 2009, Diana și-a petrecut două săptămâni de vacanță într-o excursie de studii în Noua Zeelandă pe tema "Imaginează-ți Știința Mediului Înconjurător".

Țelul Dianei este de a contribui la schimbarea României și a altor țări în curs de dezvoltare prin cunostințele și aptitudinile proprii. Domeniile de interes sunt dezvoltarea sustenabilă a economiei, educației, ingineriei și infrastructurii.


Despre opiniile Dianei puteți citi pe blogul ei personal: http://eeeblog.hasegan.com


Pentru Diana funcția de Vice-Președinte de Proiecte LSRS reprezintă o oportunitate unică de a aduce la împlinire proiecte care se află de foarte mult timp în forma ideilor. Țelul principal al Dianei în LSRS este de a crea o echipă dinamică și profesionistă care să implementeze proiecte pentru nevoile studenților români din străinătate. Un exemplu de proiect recent coordonat de Diana este Caravana LSRS Studii in SUA, proiectul pilot de informare a elevilor și studenților despre oportunitățile de studiu în străinătate. Despre toate proiectele LSRS ce se află în coordonarea Dianei puteti citi mai multe pe pagina de proiecte a website-ului LSRS.


Mai multe informații puteți găsi în CV-ul Dianei: http://diana.hasegan.com

Contact

Poți intra în legătură directă cu Diana Hasegan prin următoarele mijloace:

  • Email: diana.hasegan@lsrs.ro
  • Telefon ROMANIA: +40 742 213 789
  • Telefon SUA: +1 610 905 1843
  • Skype: diana.hasegan
  • GTalk: dianahasegan@gmail.com