Team/Andreea Druga

De la Liga Studentilor Romani din Strainatate
Salt la: navigare, căutare
Andreea Druga 1(278x320).jpg
‎Andreea Drugă este studentă la Master în Arhitectură la Ecole Nationale Supérieure d'Architecture Paris La Villette. Dupa 2 ani de licență la Universitatea de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu" București a obținut o bursa Erasmus în Belgia. A studiat un an la Université Libre de Bruxelles, Faculté d'Architecture La Cambre-Horta și a participat la workshop-uri desfăsurate la Bruxelles,Ghent.

A ales sa studieze în Franța după ce a urmat un stagiu la Atelier Christian de Portzamparc (Paris), experiență ce a motivat-o sa faca parte dintr-un mediu academic competitiv și să lucreze pentru cei mai cunoscuți arhitecți francezi. Experienta în LSRS pentru a oferi consultanță academică cu scopul de a sprijini studenții români pe teritoriul Franței. Implicatî în activități culturale, artistice coordoneaza partea de design, grafică și se ocupă de logistica de comunicare și promovare a filialei.

Rolurile de Prim Consilier Comunicare și Informare și Consilier Design&Conținut Media – filiala Franța a Ligii Studenților Români din Străinătate din noiembrie 2011 i-au oferit șansa de a cunoaște problemele cu care se confruntă studenții dar și reusitele acestora, confirmare care îi întărește convingerea că tinerii români sunt ambitioși, iar cu putin ajutor se pot descurca oriunde.