Team/Andrea Vasile

De la Liga Studentilor Romani din Strainatate
Salt la: navigare, căutare
AndreeaVasile.jpg

Andreea Vasile este studentă în anul II la arhitectură la Lawrence Technological University (LTU) în Southfield, Michigan. Este o persoană extrem de ambiţioasă şi dedicată, motiv pentru plăcerea de a se implica în cât mai multe proiecte, activităţi şi organizaţii.

De cand a venit în State, Andreea a avut un an plin de implicări şi realizări. Este International Student Ambassador şi First Year Mentor la LTU, dar şi preşedintele fondator al National Organization of Minority Architecture Students la aceeaşi universitate. Mai mult, Andreea este Student Representative al National Organization of Minority Architects Detroit şi membră a American Institute of Architecture Students unde va servi drept Social în anul 2014-2015. Este de asemenea senator în LTU Student Government pentru College of Architecture and Design. Recent i s-a oferit poziţia de Student Assistant în cadrul LTU makeLab.

Timpul liber îl petrece cu prietenii, îi place să călătorească cât mai mult, să întâlnească oameni noi şi să înveţe despre alte culturi.

A devenit voluntar LSRS în februarie 2014 din dorinţa de a se implica în activităţi ce o duc mai aproape de casă şi cultura romanească, dar şi pentru a întâlni studenţi români care studiază în Statele Unite.