Team/Andrada Dugan

De la Liga Studentilor Romani din Strainatate
Salt la: navigare, căutare

Exemplu99.jpg

Andrada Dugan este Vicepresedinte al Departamentului de Dezvoltare al Ligii Studentilor Romani din Srainatate din ianuarie 2015, dupa ce s-a alaturat echipei de voluntari ai organizatiei in aprilie 2014.

In prezent consultant in managementul inovatiei si dezvoltarea afacerilor, Andrada este licentiata in Administrarea Afacerilor, cu specializarea Economia Comertului, Turismului si Serviciilor din cadrul facultatii de Stiinte Economice a Universitatii Transilvania din Brasov. In perioada 2010-2012 si-a continuat studiile cu un master specializat in Administrarea Afacerilor in cadrul aceleiasi facultati, anul doi de master continuandu-l in Paris prin intermediul unei mobilitati Erasmus, obtinand astfel o dubla diploma in Afaceri si Comert International. Andrada si-a definitivat studiile urmand un program de dublu masterat intre 2013 si 2014 specializarea: Managementul Inovatiei si al Noilor Tehnologii de Comunicare la Université Paris Dauphine si Ecole de Management Léonard de Vinci.

Andrada a efectuat stagii de practica in cadrul a doua companii multinationale in Paris – in domeniul telecomunicatiilor : Orange Group (2012-2013), in departamentul de Performanta al Directiunii de Resurse Umane a grupului, cu aplicatie pe formarea top-managementului la nivel global, si in domeniul extractiei si plelucrarii produselor petroliere si a producerii energiei alternative solare : Total Marketing & Services (2013-2014), in Directiunea de Inovatie a grupului, ca si manager de proiect junior in inovatie. In timpul acestor experiente profesionale, Andrada a avut ocazia sa coordoneze proiecte si sa colaboreze cu parteneri de afaceri din peste 180 de tari. Printre persoanele cu care a avut onoarea sa colaboreze in domeniul inovatiei, se numara : Syabulela Xuza, Joël de Rosnay, Navi Radjou, Michel Serres sau Thierry Marx.

Andrada este implicata in actiuni de promovare a relatiilor bilaterale intre Franta si Romania, fiind membra si persoana de contact a Clubului Antreprenorilor Romani – Club EntRO cu CGPME (Confédération Générale des Petites et Moyennes Entreprises) si membra CAESAR, aria sa de expertiza vizand economia si managementul inovatiei.

S-a alaturat echipei LSRS pentrut ca are convingerea ca experienta academica internatioanala a tinerilor romani, acest inestimabil capital uman, va contribui la dezvoltarea durabila si prosperitatea Romaniei de maine.