Team/Andra Coros

De la Liga Studentilor Romani din Strainatate
Salt la: navigare, căutare

Andra Coros este din Targu Mures si dupa ce a studiat stiinte economice in limba germana la FSEGA in Cluj, s-a decis sa isi continui studiile cu un masterat in marketing in Viena la Webster. A terminat cu bine masteratul si deocamdata isi scrie lucrarea de dizertatie pe marketingul evenimentelor. De asemenea lucreaz intr-o agentie publicitara ca si Account Manager.

A luat contact cu LSRS pentru ca avea prieteni care erau membri. I s-a parut o oportunitate minunata de a cunoaste mai multa lume in Viena si in acelasi timp de a ajuta altii ca si ea sa se simta acceptati in intr-un grup de romani din Viena. A participat in mai multe proiecte LSRS, printre care si Smart Diaspora si un proiect caritabil care a urmarit sa ajute oamenii nevoiasi din Romania.

Andra incearca sa isi faca cat mai des timp pentru activitatile LSRS in fiecare saptamana. Ii face o deosebita placere sa lucreze in echipa LSRS Austria, toti membrii fiind foarte dedicati acestei Ligi si mereu avand acelasi scop: de a integra studentii romani in comunitatea vieneza. Hobbyurile ei sunt calatoritul, cititul, fotografia si multe altele.