Team/Alexandra Bejan

De la Liga Studentilor Romani din Strainatate
Salt la: navigare, căutare
Alexandra Bejan (191x320).jpg

Alexandra Bejan este Project Manager Officer in cadrul unei multinationale cu HQ in Franta, unde are ca misiune principala coordonarea diverselor proiecte alaturi de managerii ei pe partea de Customer Services Operations.

Este licentiata a Universitatii Babes Bolyai, in Cluj Napoca, a specializarilor Managementul Institutiilor Europene si Economia Turismului, Comertului si Serviciilor. In 2009 a decis sa urmeze un masterat de 2 ani in Danemarca, in cadrul Aarhus School of Business, Aarhus Universiteit, specializarea Marketing, perioada in care si-a petrecut si un semestru in Olanda, in cadrul School of Business al Maastricht Universiteit pentru a putea beneficia de un sistem de invatamant cat mai amplu.

Experienta acamdemica obtinuta in aceste 3 tari, experienta de voluntariat inceputa in 2006 in cadrul AIESEC Cluj Napoca si pe urma in cadrul AIESEC Danemarca (pana in 2011), si cea profesionala castigata in Franta de un an si jumatate, i-au deschis Alexandrei diverse usi in mediul business si un interes pe partea de Strategic Management, Project and Performance Managmeent si Pricing Strategies. Chiar daca a avut oportunitatea de a invata si munci in strainatate, Alexandra isi doresate sa se intoarca acasa unde sa isi poata construi un viitor stabil peste fundatia realizata pana acum.