Filiala Japonia

De la Liga Studentilor Romani din Strainatate
(Redirecționat de la Ambasada Japonia)
Salt la: navigare, căutare
LSRS-JP.png

Filiala Japonia reprezintă Liga Studenţilor Români în Străinătate pe teritoriul Japoniei. Proaspăt înfiinţată pe data de 14 aprilie 2011, filiala îşi propune sa unească toţi studenţii romanii de pe teritoriul nipon pentru a oferi suport, sprijin şi cel puţin un sentiment de casa departe de casa pentru cei de aici. De asemenea, pentru cei doritori a veni în tara-soarelui răsare filiala sta la dispoziţie atât cu informaţii generale legate de studii, cazare şi viata de zi cu zi, cat şi cu informaţii specifice legate de călătorii, programe de viitor şi sfaturi ce pot ajuta în a face viata mai uşoara pe pământ străin.


Organizare

Filiala este proaspăt organizata şi tot managementul la momentul actual se face de către Coordonatorul LSRS, urmând ca în timp ce devenim mai numeroşi şi cunoscuţi, echipa sa se mărească.

Proiecte

Se au în vedere pentru anul curent o întâlnire de Ziua naţională a României în Decembrie precedate şi urmate de întâlniri bi-lunare intre ai noştri cu scopul de a schimba sfaturi, plângeri, laude şi glume.

Evenimente

Odată ce va fi dezvoltat un plan de proiecte, evenimentele vor fi afişate şi prezentate pentru anul următor (2012).

Echipă

George Ianus - Coordonator LSRS Japonia - george.ianus@jp.lsrs.ro

Contact

Filiala poate fi contactata prin e-mail-ul general contact@jp.lsrs.ro sau pot fi contactaţi membrii individuali cu detaliile de mai sus.